973 351 307 - 616 020 580 farmaciapurgimon@hotmail.com

ACTIVITATS REALITZADES

CAMPANYA GASTROINTESTINAL

CAMPANYA GASTROINTESTINAL

Durant els mesos de Març i Abril, estarem activament focalitzats en resoldre qüestions relacionades amb el benestar del nostre aparell digestiu. Si sovint pateixes d’ardor, d’inflor, de restrenyiment, dolor o d’altres molèsties, pregunta’ns, podem ajudar-te.

SETMANA DE LA SON 21 – 31 AGOST 2017.

SETMANA DE LA SON 21 – 31 AGOST 2017.

SETMANA DE LA SON 21 – 31 AGOST 2017
Aquesta setmana i fins el 31 d’Agost, realitzarem a la farmàcia una iniciativa dedicada a la son i a la seva higiene. Podràs reomplir un qüestionari gratuït que ens ajudarà a guiar-te i aconsellar-te adequadament.

Higienista Bucal Vitis

Higienista Bucal Vitis

Tens sensibilitat dental? Et sagnen les genives? Et sents la boca seca? Utilitzes ortodòncia? Vine i comenta-li el teu problema a la nostra experta Vitis sense cita prèvia. Et donarem una mostra gratuïta sols per venir.

2a Caminada de la Salut

2a Caminada de la Salut

Donar-vos les gràcies per la vostra participació en la 2a Caminada de la Salut. Estem agraïts d’haver compartit una bona estona amb vosaltres, de conéixer i descobrir junts el nostre entorn i patrimoni cultural, això ens fa créixer i enriquir com a persones.

2a Caminada de la Salud

2a Caminada de la Salud

Des de la Farmàcia Purgimon volem promoure l’activitat física com a mitjà de prevenció i tractament de malalties cardiovasculars.

CAMPANYA CARDIOVASCULAR

CAMPANYA CARDIOVASCULAR

Us recordem que, com cada any, durant el mes de Novembre realitzarem la Campanya Cardiovascular