973 351 307 - 616 020 580 farmaciapurgimon@hotmail.com

Història

El 4 de desembre de 1973, la nostra farmàcia obria les portes al públic per primera vegada. Estava situada al carrer Josep Zulueta número 16 de La Seu d’Urgell.

Comptava amb 65 m² i va a ser la tercera farmàcia d’aquesta localitat. Actualment en aquest emplaçament, hi trobem una cerveseria on encara es conserva, després de 28 anys, la finestreta on dispensàvem durant les guàrdies, una setmana al mes.

Cinc anys més tard, el 1978, vam realitzar el primer canvi d’establiment, situat només a 500 metres al mateix carrer. El nou local oferia un espai més gran i renovat. La nostra vivenda es trobava a sobre mateix de la farmàcia, fet que va ajudar a que poguéssim compaginar la vida laboral i familiar d’una manera més cómoda.

Durant els següents anys, vam visitar diferents farmàcies a l’estranger i vam descobrir un nou concepte de farmàcia amb instal·lacions modernes i innovadores. Amb el temps vam anar recopilant informació i bones idees que vam poder fer realitat en un nou establiment, el qual van inaugurar el 10 de juny de 1995, oferint un millor servei als nostres clients fins el dia d’avui.

El desembre de 1998, durant les festes de Nadal, vam celebrar el 25è aniversari de la Farmàcia Purgimon. Tot l’equip ens vam reunir per festejar-ho amb un bon sopar, recordant l’esforç i el treball realitzat durant la nostra llarga trajectòria professional.

A finals de làny 2011, després de 38 anys d’ofici, Joan Purgimon es va jubilar i va delegar en el seu fill Joan Lluis, la responsabilitat de tirar endavant el negoci familiar. El dia 30 de desembre a Lleida, es va fer oficial el canvi de nom de la farmàcia. Novament l’equip ens vam reunir per dinar i celebrar aquest canvi i donar la benvinguda a una nova etapa, en la qual seguirem treballant amb el mateix entusiasme del primer dia.